Kaukolämpökemikaalit

Hinta:10.75EUR
Saatavilla
Lisää ostoskoriin

Kaukolämpökemikaalimme koostuvat kattavasti parhaista komponenteista, sisältäen tehokkaat synteettiset dispergointipolymeerit kerrostumanestoon, kupari-inhibiitin, komponentit pH:n säätöön optimitasolle ja tehokkaan hapensitojan.

Kerrostumanestossa synteettiset polymeerit ovat tätä päivää. Vanhemman tanniiniteknologian heikkous olivat mahdolliset kertyvät sakat. Dispergointipolymeerit sen sijaan pyrkivät puhdistamaan mm. lämmönsiirtopinnat jotta kohteen elinikä ja käytön hyötysuhde olisivat maksimaaliset.

Toimitamme kaukolämpökemikaalejamme useisiin kohteisiin niin kaupunkien energialaitoksille kuin teollisuuden aluelämpöpiireihin.

Tuotekehityskemistimme on toiminut alalla vuodesta 2000. Tarkoituksemme on valita juuri Teidän verkkoonne sopivat komponentit. Kysy lisää, palvelemme mielellämme.

  • icoSuproCirc PA esite.pdf, Liitteenä esimerkki pehmennetyn veden verkkoon soveltuvasta perus-kaukolämpökemikaalistamme. Valmistamme myös erilaisia versioita verkon erityistarpeiden mukaan, kuten esimerkiksi paljon kuparia sisältäviin verkkoihin omaa tuotettaan (esim. kuparipatteristot puunkäsittelylaitoksilla).