Laatu ja ympäristö

 Suomen Prosessikemia Oy on toimittanut asiakkailleen niin kuntiin, teollisuuteen kuin myöhemmin yksityisillekin niin huoltovarmuuden kannalta kriittisiä kuin eri tavoin vaarallisiksi luokiteltuja kemikaaleja jo yli 10 vuotta. Kaikki toimintamme perustuu laadukkaaseen ja vastuulliseen toimintaan jossa jokainen työntekijä on sitoutunut toiminnan jokaisella portaalla vastuullisuuteen ja omavalvontaan. Ilman tätä toiminta ei olisi mahdollista sillä vaatimukset ovat korkeat niin asiakkaiden kuin jo viranomaislainsäädännön osalta. Asiakkaisiimme kuuluukin esimerkiksi maan merkittävimpiä elintarviketehtaita ja vesilaitoksia.

Ympäristöpuolella teemme parhaamme jotta työmme ei rasittaisi planeettaa tai lähiympäristöä, vaan toiminta olisi kaikessa kestävällä pohjalla. Olemme erityisen ylpeitä astiakierrätysjärjestelmästämme joka hakee vertaistaan alallamme. Kierrätämme niin kanisteri-, tynnyri- kuin konttikoon astioitamme mahdollisuuksien mukaan aina niiden käyttöiän päätyyn saakka. Tämän jälkeen, kun kaupallinen rahtitoiminta ei niillä enää ole mahdollista, ne päätyvät vielä elämään uusissa tehtävissä asiaan erikoistuneiden yhteistyökumppaniemme toimesta.

Samaan pyrimme kuormalavojemme osalta joista ylivoimaisesti suurinta osaa edustavat puiset (noin 95%) päätyvät meidän kannaltamme katsoen lopullisessa päätepisteessään lämmönlähteiksi polttolaitoksiin, säästäen näin arvokkaampia polttoaineita, palvellen viitteellisesti sanoen "viimeiseen molekyyliin saakka".