Yhteiskuntavastuu

Me Suomen Prosessikemia Oy:ssä uskomme että niin yksilöiden, yhteisöjen kuin yritystenkin tulisi jakaa eteenpäin saamastaan. Olemme pyrkineet toteuttamaan tätä ajatusta välittämällä tukea harkittuihin kohteisiin. Kuvissa muutama kiitosplakaatti vuosien varrelta.

”Opeta poikanen tiensä suuntaan, niin hän ei vanhanakaan siltä poikkea”. Ihmisen elämän arvopohja ja perusta luodaan yleensä jo lapsuudessa ja nuoruudessa, vaikka toki muutokset ovat mahdollisia pitkin elämänkaarta.

Haluamme tukea lapsia ja nuoria tekemään elämässään oikeita valintoja, pyrkimään elämässä rehellisyyteen, toisten huomioimiseen ja muihin arvokkaisiin asioihin. Käytännön tasolla olemme toteuttaneet tätä pyrkimystä esimerkiksi olemalla vuosien varrella mukana mm. alakoulun liikenneturvahankkeessa, SOS keräyksissä joissa hankitaan leluja sairaaloiden lastenosastoille, tukemassa paikallista partiolippukunta Sarka-Versoja, koulujen perinneleikkitoimintaa ja Seinäjoen ja Lapuan Vapaaseurakuntien lapsi-, varhaisnuoriso ja nuorisotyötä yms. 

Kuvissa Nummensalon Jan Suomen Prosessikemialta pistevastaavan hommissa Seinäjoen ja Lapuan Vapaaseurakuntien lastenleirillä 2015. Henkilöstöstämme yli puolet on mukana vapaa-ajallaan vapaehtoisesti erilaisessa lapsi- ja nuoristyössä ja yrityksessä olemme pyrkineet esimerkiksi ajoittamaan lomat niin että halukkaat pystyisivät aina olemaan mukana esimerkiksi lastenleireillä vetovastuissa jotka sen kokevat vapaa-ajallaan omakseen.

Haluamme toiminnassamme ylipäätään suosia lähiratkaisuja ja kotimaisia vaihtoehtoja.